04/12/2023

Referent a l’escrit del passat dia 28 de setembre al Regió7 i al CastellVilarenc on es feia una Crítica aferrissada, desmesurada i FALSA sobre la meva persona i el Gimnàs del qual jo en soc la (propietària gerent), primer que res vull deixar ben clar que es falta a la veritat.
Es comenta en aquest article del 28 de setembre que el curs es va iniciar amb una vintena de nens i que a final de curs només eren tres per un mal saber fer que va tenir com a conseqüència el descontentament del pares i la incomoditat dels petits. Francament no sé a que es refereixen amb aquest comentari, tenint en compte que jo no sóc la monitora d’ aquest activitat, i que jo l’ únic que feia és atendre als pares i a les nenes fins que arribava la monitora, per tant, això també és del tot fals. I cal dir també que jo personalment no he tingut cap queixa dels pares. Mai han començat 20 nenes en aquesta activitat, no en aquest curs perquè jo ho puc demostrar amb les inscripcions signades de cada persona que es va apuntar per fer aquesta activitat, ja és una de les normes que tenim al centre.

L’únic motiu pel qual no es farà aquesta activitat (així m’ho va comunicar el mateix Ajuntament) és perquè l’Ajuntament no disposa dels fons necessaris per subvencionar-la, doncs per si algú no ho sabia, aquesta activitat estava subvencionada. I està clar que jo no hi tinc res a veure amb tot això.
També es comenta que Bollybood estarà substituït per una altre activitat i que segurament nosaltres també hi tindrem alguna cosa a veure. Això també és fals i desconec del tot por on han pogut sortir aquestes suposicions, per atrevir-se a fer aquets comentaris.

Encara no he pogut pair com persones amb les que he compartit aquesta activitat,
hagin pogut fer una cosa així, perquè s’ ha de saber que jo també ballava amb elles i fins i tot vaig arribar considerar-me del grup. Tant és així que cada vegada que he organitzat algun acte sempre de caire solidari, he volgut que el grup de Bollybood hi tingués el seu espai. Això També ho puc demostrar.
Ara els danys són irreparables ja no tan sols contra la meva empresa si no en contra de la meva persona, danys que em costaran de superar.

Per tal motiu demano a totes les persones que han intervingut en aquest escrit i que en definitiva són les executores i sotasignades d’aquest fet tan lamentable, tinguin la honradesa de netejar tan el meu nom, com el del meu establiment. Si no em veuré obligada a prendre les mesures judicials corresponents per danys i perjudicis.

Espero sincerament poder arribar a una bona entesa, i que això serveixi d’ experiència a altres persones, que abans de escriure segons quines coses, ho han de fer amb propietat i sabent de que es parla.

Montse Torres.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: