06/12/2023
Crítica del programa...

Fa més de 50 anys els divendres a la nit ,tota la família estava reunida davant del televisor per no perdre Un,Dos,Tres,Respoda otra vez…del gran Chicho Ibáñez Serrador presentat per Kiko Legard ,anys més tard  per Mayra Gómez Kemp,Jordi Estadella ,Josep Maria Bachs,,Miriam Díaz Aroca i Luís Larrodera.

Ahir dijous 19 d’octubre de 2023, al vespre i en rigorós directe ,el mític concurs va tornar i no a una tele convencional com ho havia fet a Television Española , sinó a Twitch de manera gratuïta i presentat per  David Cànovas més conegut com a streamer Thegrefg.

Programa va començar amb una preview, amb la tradicional catifa vermella, que en aquest cas era carbassa el color de la Ruperta,per allà anaven desfilant cares conegudes que havien participat al programa anteriorment i es va servir pernil.

A les 8 en punt, va arrencar el programa amb la veu de l’enyorat Chicho,Alejandro Ibáñez el seu fill ara és qui agafa el testimoni. La mítica entradeta amb la sintonia va brillar la seva absència. 

El concurs comença amb la ronda de preguntes, em va sorprendre que una de les concursants, protestes tant que no pas les Garrepes (tacañonas) amb les dues bessones Hurtado, acompanyats d’un personatge terrorífic que res s’assemblava a Don Cicuta.

Les tres parelles eren streamers, van participar en el concurs, després de l’eliminació d’una de les tres parelles va passar a la següent fase ,la de les proves físiques,la parella rondinaire ,continuava protestant. Gairebé ho van esgarrapar, un punt amb la prova estil missió impossible a lo Tom Cruise, penjat amb cordes d’escalada.

La part final i la més emocionant.no era l’esperada ,la de la subasta de premis, els convidats van defraudar ,faltava aquella emoció dels gags o acudits,però per molt que Jandro ,el conegut mag del programa de Pablo Motos.

Els premis que perdien els concursants guanyadors eren pobres, a més van estar bastant desconcertats,The Grefg el presentador tampoc va ajudar ni tampoc no va pressionar als concursants con ho feia la Mayra.

L’aparició estel·lar de la mascota del programa ,va ser el més aplaudit tant que els concursants s’ho volien endur a casa i dins de la carbassa hi havia un viatge que havien acabat de perdre.

El premi guanyador no va ser el cotxe o l’apartament sinó una moto , que se la va emportar la patidora del programa. 

Els hostes i hostesses ,no van fer el paper que Lídia Bosch feia al seu temps, però qui si se’n va emportar tot el protagonisme, va ser l’actriu de 12 anys, Anastasia Russo, ,que estava asseguda al costat de Fedra Llorente (La Bombi), la de, Porque será?…

5 hores de programa , que va ser únic ,de moment no hi haurà més, però si torna , caldrà millorar molt I Alejandro Ibáñez necesitará la magia del seu pare Chicho.

Aquest es el final del programa que es desvetlla el premi guanyador als concursants.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d