12/08/2022

Darrer ple municipal de l’ Ajuntament de Castellbell i el Vilar 2017 celebrat el 28 de desembre.

Text: Tina Barbero

Ultima Sessió plenària d’en guany, 28 de desembre del 2017  a la Sala de Plens ubicada al Centre Cultural Joan Masats. (el Burés). La primera del nou any, 2018, es podrà celebrar a la Nova Sala de Plens, carrer Joan Grau, al Borràs. Antigament; Biblioteca municipal Maria Malla.

La convocatòria es dividí en tres parts: A) La resolutiva. B) Activitat de control i C) Precs i preguntes.

La Part A) “Resolutiva” constà dels quatre  punts següents:

Al Punt 1: aprovació de  l’acta de la sessió anterior, celebrada el 29 de novembre de 2017. PSC i PDEcat l’aprovaren i ERC, que s’abstení, feu constar que en dita acta no constava l’acord referent a la plaques de “Municipi antifeixista”, que haurien de col·locar-se a les entrades de població .

Així s’arribà a l’acord que Castellbell i el Vilar es declararia com a “Municipi antifeixista”. S’acordà que el text inscrit a la placa, que no fou concretat en la sessió anterior, seria el de Municipi per la “Pau – Tolerància – i No Violència”, seguint, d’aquesta manera, la línea del nostre municipi, adherit des de fa anys a la xarxa de pobles i ciutats del món per la Pau.

Al punt 2: s’informà  dels procediments per a la contractació de Serveis subjecte a Regulació Harmonitzada, per procediment obert.  Els Plecs tècnics s’aprovaren amb els vots favorables del PSC i ERC. PDeCAT  s’abstení.

El punt 3: tractà de l’aprovació del Conveni de l’Àrea de Serveis Socials amb el Consell Comarcal del Bages. Aprovat per unanimitat de tots els representants dels partits presents.

Al Punt 4: Assumptes sobrevinguts, no hi hagué cap.

Quant a la Part B) “Activitat de control” constà de 6 punts (5, 6, 7, 8 , 9 i 10):

El punt 6: tractà  de donar compte dels Decrets d’alcaldia. Els punts següents (6,7,8, 9 i 10) tractaven de donar compte del segon i tercer trimestre del pressupost municipal i de les diferents partides i expedients referents al Pla d’ajust del Ministeri d’Hisenda.   Tots els punts foren aprovats alhora i per unanimitat de tots els partits (PSC, PDeCAT, ERC)

Al punt C) “ Precs i Preguntes”

PDeCAT

Sol·licità que si fos possible els arribessin les Actes de Junta de Govern més actualitzades.

ERC

Sol·licità informacions sobre diferents temes municipals, com el Pla director del clavegueram, les obres de la Vall de Montserrat, l’església de la Bauma “Sagrada família de la Bauma”, possibles iniciatives de “Pressupost participatiu” i Valoració de la recollida selectiva.

Ciutadanes i ciutadans assistents al Ple Ordinari : 1

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: