05/12/2023

Sant Jordi 2008

La Jornada d’avui dimecres 23 d’abril, diada de Sant Jordi a Castellbell i el Vilar S’hi ha desenvolupat amb absoluta normalitat, el bon temps que ha regnat la major part del dia ha fet que molts dels veïns anessin a comprar a les diverses parades que s’hi han instal·lat al poble.

A la Bauma l’única Botiga que hi havia, la de la Botigueta nova, com no ha estat la referent del Barri en la venda de roses i llibres de tota mena, mentre que al Borràs han estat ni mes ni menys que quatre les parades les que s’hi han instal·lat.

Sant Jordi 2008_2

La primera d’elles ha estat posada prop de l’entrada de la qual va ser la Fabrica Torcidos Ibericos, Allí els membres del Partit dels “independents per Castellbell i el Vilar” han muntat una paradeta de roses de tota mena.

Uns metres més enllà la Botiga Coses, també hi ha instal·lat la seva paradeta, roses i llibres de tota mena des de llibres de caràcter locals fins l’últim llibre local presentat el passat dissabte el del Mansuet Boxó ” Gerriller o Bandit” de Genís Frontera i Joan Valls Pueyo.

Les Dones del Centre d’Amistat no van faltar a la cita i ho van ver d’una manera solidària amb el centre de Sord-muts de Manresa Arans, aquest centre que funciona des de fa molts anys, des de mitjans dels 70 no ha faltat a la cita a cap municipi del Bages en la diada de Sant Jordi primer a través dels Ajuntaments i després a través de la col·laboració de les entitats, les primeres roses costaven cent pessetes i el seu cost era per aquest centre de Rehabilitació de Sords-muts.

Sant Jordi 2008_3Sant Jordi 2008_4

 

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, també s’hi ha sumat a la diada, només al matí, la paradeta només hi havien llibres que en els darrers anys s’havien editat el consistori Castellvilarenc, autors com Juan Francisco Rivera Homenatjat el passat Dissabte, Joan Valls Pueyo, Montserrat Garzon i Conxa Sánchez són una mostra.

I per últim La Papereria Èlia, que la podíem trobar molt a prop de l’oficina de Correus, la paradeta com les altres va estar tot la jornada, llibres de tota mena destacar la trilogia de” allò que el Vent S’endugue” els Pilars de la Terra Etc …com no els llibres locals, i llibres infantils i juvenils, presents també en algun altra parada.

Sant Jordi 2008_5

A última Hora de la tarda just quant ja havien tancat la majoria de parades, una tempesta de trons i un bon xàfec de pluja no va deslluir la jornada, però si aquesta pluja va ser una mica benvinguda per regar una mica els nostres camps tot i que no resoldre la sequera.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d