25/04/2024

El C. E. Castellbell i el Vilar ha començat la segona volta de la millor manera  guanyant a casa i contra  el Gironella B en un partit en el que els dos equips van fer un gran partit.

Als inicis de la primera part els Berguedans semblaven que dominaven la situació i el bagencs van estar una mica descol.locats fins que el Gironella és va avançà al marcador al minut 16 en una gran jugada des del mig del camp, seguidament el Castellbell es va despertar i en pocs minuts va capgirar la situació marcant dos gols en dues jugades calcades les dues en jugada de banda peró amb diferent rematada  el primer gol  el del empat  rematada de cap i el següent que seria el 2-1  el marcarien al cap de 10 minuts mes tard amb una rematada de xut situat entre els tres pals un bonic gol  per emmarcar.

Els minuts anaven passant i els dos equips  va fer un frec a frec, amb el 2-1 es va anar als vestidors; A la represa  el partit seguia igualat , peró els Castellbell va començar a tenir mes ocasions de gol i amb aquestes arribades de gol al minut 10 del segon temps arriba el 3-1 , i un minut mes tard l’arbitre no veu possibles mans d’un jugador del Gironella B i concedeix el 3-2  .

A partir d’aquí el Gironella B va anar a buscar l’empat, mentre que el Castellbell  els tres punts, l’arbitre  no va parar de xiular faltes i targes grogues contra el Castellbell , aquest cop no va expulsar a cap  , malgrat això al temps de descompte el Castellbell fins i tot va tenir temps de fer el 4-2  .