17/06/2024

El Fets de Festa F.S. Castellbell i el Vilar cau golejat a Alp (7-4)

El Fets de Festa F.S. Castellbell i el Vilar va patir una dura derrota aquest dissabte 6 d’abril al Palau Municipal d’Alp, caient per 7 a 4 davant l’equip local.

Els Castellvilarencs van començar bé el partit i van aconseguir avançar-se al marcador al minut 6 gràcies a un gol d’Adrià. No obstant això, l’Alp va reaccionar ràpidament i va empatar el partit dos minuts més tard amb un gol de David Fabra. A partir d’aquí, els locals van prendre el control del joc i van anotar tres gols més abans del descans, obra d’Adrià Crispí (2) i Albert Cot, deixant el marcador en un contundent 4-1.

A la represa, el Fets de Festa va intentar reaccionar i va aconseguir retallar distàncies al minut 25 amb un gol de Xavier. No obstant això, l’Alp va continuar dominant el joc i va sentenciar el partit amb tres gols més, anotats per Carlos Maturano, Adrià Crispí i David Fabra. Els Castellvilarencs van maquillar el marcador al final del partit amb un gol d’Ivan, però la derrota ja era inevitable.

Amb aquesta derrota, el Fets de Festa F.S. Castellbell i el Vilar es queda en desena posició amb 24 punts, a només 3 punts dels llocs de descens. El proper diumenge 14 d’abril a les 18 hores, l’equip castellvilarenc tindrà l’oportunitat de rescabalar-se de la derrota quan s’enfronti al F.S. Pla de Llobregat, cinquè classificat amb 28 punts.