17/06/2024

El Futbol Sala Castellbell i el Vilar va aconseguir una victòria trepidant contra l’Aelis-Sage Partner per 4 a 3 en un partit ple d’emoció fins al final.

Els primers cinc minuts van ser molt igualats, amb els dos equips buscant el control del joc. Al minut 6, Jordi Matabosch va obrir el marcador per a l’Aelis, i al minut 14, Enrique Lobato va ampliar l’avantatge a 0-2.

Poc abans del descans, Xavier va retallar distàncies per al Castellbell amb un gol al minut 19, deixant el marcador en 1-2 al final del primer temps.

A la represa, el Castellbell va sortir amb més intensitat i va aconseguir empatar el partit al minut 35 gràcies a un gol de Marc el 2-2. No obstant això, l’Aelis va tornar a posar-se per davant al minut 37 amb un gol d’Alejandro Verneda amb el 2-3.

El Castellbell no va llançar la tovallola i va seguir lluitant fins al final. Al minut 38, Marc va tornar a marcar i va empatar el partit a 3-3.

Finalment, quan faltava un minut per al final, José Duró va sentenciar el partit amb un gol que va donar la victòria al Castellbell per 4-3.

Gols: 0-1 Jordi (6′), 0-2 Enrique (14′), 1-2 Xavi (19′), 2-2 Marc (35′), 3-2 Alejandro (37′), 3-3 Marc (38′), 4-3 Jose (39′).

Àrbitre: Víctor Serrano, auxiliat per Dana Baena.