20/05/2022

El primer ple municipal del 2017 a Castellbell i el Vilar, aprova l’adjudicació de l’empresa que construirà la remodelació de les piscines municipals

Text I Foto:Pere Sànchez

 

  • L’empresa adjudicatària és «CONSTRUCTORA CARDENER, SA»

ple-gener-_2017

Aquest dimarts 10 de gener a les 8 del vespre, s’ha fet a la sala de plens (Centre Cívic Joan Masats) el primer ple extraordinari del 2017 amb un únic punt de l’ordre del dia:

1. Aprovació, si s’escau, de la proposta d’adjudicació del contracte per a l’execució de l’obra “Projecte Executiu de les obres de remodelació i millora de la piscina municipal”.

El ple va estar molt breu, només ha durat uns tres minuts, en la qual l’Alcaldia va llegir el punt de l’ordre del dia i tot seguit es va procedir a votació de la proposta amb els vots favorables dels sis regidors del PSC i les abstencions dels 3 de PDeCAT i els 2 d’ERC.

Es van presentar davant de la mesa de contractació un total de sis empreses, 5 van quedar admeses i una d’elles exclosa. El dia 13 de desembre de l’any passat es va reunir l’esmentada mesa on es va valorar les diverses ofertes de les empreses licitadores amb la seva corresponent documentació, uns dies més tard, el dia 21, en el ple ordinari i darrer del 2016, es va decidir excloure l’empresa SALIDO-CARRIÓ, SL i es requereix que l’empresa licitadora que aportava una oferta avantatjosa era CONSTRUCTORA CARDENER, SA havia de presentar la documentació justificativa.

Finalment, el passat 2 de gener, aquesta empresa va aportar la documentació justificativa i a la vegada va constituir la garantia definitiva per import de 17.172.,88 € mitjançant aval bancari del consistori.

I aquest dimarts, en el ple,es va aprovar la contractació de l’empresa. A l’endemà, que la part contractant rebi la justificació, tindrà 15 dies hàbils per formalitzar el corresponent contracte administratiu.

El següent pas serà l’inici de les obres de remodelació i millora de la piscina municipal.

 

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: