26/09/2023

EL PSC de Castellbell i el Vilar presenta a la seva militancia la seva llista de candidats de cara a les municipals

L´agrupació local del PSC de Castellbell i el Vilar ha celebrar una assemblea de militants aquest divendres 11 de Març a la Sala Miquel Martí i Pol del Casino Borrás , on han presentat a la militància la llista de candidats a les municipals del proper 22 de març .
És tracta d´una llista renovada que compleix la paritat de la llei d´igualtat i que vol representar a tota la població de Castellbell i el Vilar. Un equip capaç , fort per donar el veritable canvi a Castellbell i el Vilar , amb Joventut , experiència, il·lusió i determinació.

El programa comptarà amb 3 pilars que seran els següents :

TERRITORI : Consolidació de les urbanitzacions amb total transparència i col·laboració amb els propietaris .
Espais públics , places, carrers de qualitats i un bon manteniment .
Implicació de l´Ajuntament en l´execució dels projectes .

ATENCIÓ A LES PERSONES : A) suport a les famílies
B) l´Escola i formació dels joves per aconseguir més oportunitats.
C)Gent Gran : més serveis per una millor qualitat de vida

ECONOMIA : Donar suport a la implantació de noves empreses i nous emprenedors i facilitant la reocupació de persones en situació d´atur, creació d´escola taller, redistribució dels recursos municipals i reducció dels sous dels alts càrrecs municipals .
La llista electoral que ha estat votada per unanimitat per la militancia del PSC de Castellbell i el Vilar i que concorrera per a les properes eleccions municipals, estaran integrades per a les següents persones :

Montserrat Badia Moreno
Lluís Martínez Vallejo
Neus Palacios Ferrer
Salvador Fernàndez Rabanaque
Ferran Valdès Berlanga
Ana Guerrero Salvador
Félix Enrich Puig
Joan Borrellas Martín
Fernando Castilla Romero
Gloria González Cano
Cristina Valdès Martín
SUPLENTS
Miquel Calatrava Martínez
Albert Álvarez Tarrés
Fidel Díaz Romero
Dolors Pineda González

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

9 thoughts on “EL PSC de Castellbell i el Vilar presenta a la seva militancia la seva llista de candidats de cara a les municipals

 1. Tal com vaig dir, amb el meu comentari d’ahir, ja vaig donar per tancat aquest tema.

  Cristo.

 2. I tant Cristo… Però pensa que CiU també ah governat 8 anys durant aquesta etapa que tu dius… i el Planejament per regualritzar la urbanització s’ha fet en períodes on ha governat PSC. malauradament és una feina que no es veu, i per tant no té rèdits, i això s’utilitza. però es va fer uan feina imprescindible per arribar on estem ara, i va costar molts diners, als veïns, i a l’Ajuntament, que en cap cas va passar factura els veïns. I t’ho dic sincerament, amb honestitat, humilitat i sense rancúnia. Amb la veritat sempre pel davant. No hi guanyo res mentint, al revés amb la mentira es perd molt, com a persona. No vaig ni utilitzo aquests camins. El que no m’agrada és que a costa de les contribucions i quotes es volf er pagar als veïns quantitats exagerades per on ens trobem, un municipi petit de l’interior de Catalunya. Estem en crisi i dificultats econòmiques. Cal ser més raonable. I n’estic segura Cristo, que de ponts de diàleg i a consens podem tots plegats arribar, i per això és molt important mirar endavant.

 3. Montse:
  No tinc res personal amb tu. No et conec prou per etiquetar i per tant, per no equivocar-me, no vaig a fer-ho. Si puc opinar sobre el PSC que va governar a Castellbell on tu també formaves part, almenys, durant algunes legislatures. Tot acceptant que amb els anys, la memòria, em pot fallar, t’asseguro que l’opinió molt generalitzada dels veïns era la d’una despreocupació gairebé total per part de l’ajuntament cap a la urbanització, perquè deien sempre que estava en una situació d’il • legalitat. Només érem legals a l’hora de pagar els diferents impostos i tributs i que mai van repercutir en millores ni serveis cap a la urbanització. Això ho han de recordar fins a les persones que ara et acompanyen en la llista ¿De veritat creus que si busco, vaig a trobar moltes factures per inversions o despeses que el PSC fes en aquesta zona? Tant de bo fos veritat però em temo que no serà així.
  Ja sé que ni t’interessa ni és bo mirar cap enrere. La rancúnia no ens porta enlloc i personalment, prefereixo pensar en positiu. Però si et demano que tinguis una mica d’humilitat i no creguis que l’únic partit que pot avançar i buscar la millor solució és el PSC. En altres partits també poden haver persones vàlides i dispossades a treballar fort i de valent per un futur millor i que encara no han decebut a ningú
  Per la meva part, aquest tema queda tancat.

 4. Cristo, una mica de falta de memòria en tens… Des del dipòsit de sant Cristòfol es van fer petits trasvessaments d’aigua. A l’Ajuntament hi han les afctures que ho desmotren (anys (2003-2007). I per cert, llumeta, respecto les teves ganes i la teva opinió, però en quan a les urbanitzacions mira’t el registre de la Generalitat i veuràs com tot el palnejament per regularitzar les urbanitzacions es va redactar i aprovar durant el govern del PSC. Si així no s’hagués fet no es podria executar ara. Abans d’edificar la casa calen els plànols i els fonaments. La veritat sempre pel davant, i qui al vol veure ho pot fer . Ja ho dic ara tot és public i ho podeu veure i llegir a la web del Departament de Territori i sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya (www.gencat.cat). I ja sé Cristo i Llumeta que nop us convencerem, en quan esteu amb CiU i ERC, tots ens coneixem. I jo evidentment em presento pel PSC. L’important és que ens respectem i en allò que estem d’acord treballar-hi conjuntament, i en el que no, aproipar posicions. Em considero una persona molt dialogant, transparent i propera, i per això miro el futur, i si en el passat altres persones han comès errors els tinc en compte per no tornar a cometre’ls, i si m’equivoco ho reconec. Ara toca treballar fort i de valent per un futur millor, i sé que ho podem fer.

 5. Montserrat,
  Conec bé tota la història. El PSC no es va preocupar de donar-nos ni una cisterna d’aigua quan en alguna ocasió, per avaria, vam estar sense servei. Possiblement Fernando també es recordi d’aquests episodis. Eren temps en què des de l’ajuntament del PSC se sentia dir que per a les urbanitzacions, ni un duro!. Que pena que només davant d’unes eleccions, es desperti la sensibilitat d’alguns partits davant els problemes dels ciutadans.
  Totalment d’acord amb tu en que el projecte que finalment s’adjudiqui ha de ser el més auster i ajustat possible i tenint en compte les dificultats d’algunes famílies, que com tu dius, caldrà donar suport al màxim.
  Espero i confio que sigui el partit que sigui el que guanyi les eleccions, sabrà tractar tot això de la forma menys costosa per als nostres interessos.
  Pel que fa a mi, faré el possible perquè així sigui des de CiU. Amb el PSC ja vaig perdre la confiança
  Cristo

 6. Estic d’acord amb el cristo, sempre promeses i promeses, però ja vau tenir el vostre torn i no es va solucionar res a les urbanitzacions.

 7. Benvolguts Fernando i Cristo,

  És evident que hi han moltes necessitats a les urbanitzacions. I hi han solucions. El procés de regularització urbanística es va iniciar a l’any 1999. Per tant, des d’aquella data no s’ha parat ni un instant en realitzar els tràmits pertinents, que malauradament són lents. A l’any 2007 es va arribar a la recta final, quasi a les portes d’urbanitzar. Però els canvis introduïts per CiU i independents en els projectes l’únic que han fet és posar sobre plànol unes obres caríssimes i irrealitzables. S’han de fer obres de qualitat, però no cal fer un “Pedralbes” (potser en d’altres èpoques hagués estat possible) però, sobretot s’ha de ser realista i no caure en il·lusions f
  araòniques. Tot té solució, i passa per executar unes obres realistes, no volent cobrar despeses innecessàries, i buscant recursos per què la gent tingui facilitats per pagar (entre tots ) les obres. Es pot fer. Ho podem fer.

 8. Si el PSC gobernara, ¿cómo arreglaría el problema de las urbanizaciones? ¿Cómo solucionaría los problemas de salubridad que tienen algunas viviendas con sus pozos féticos? ¿Cómo solucionaría los problemas medioambientales que se están produciendo por evacuar sus desagüés directamente al campo? ¿Cómo solucionaría el PSC los zocabones, falta de asfalto, falta de aceras, barreras arquitéctónicas para minusválidos, problemas con el suministro del agua potable, etc. etc. que ahora padecemos?
  ¿Lo arreglarian todo sin cobrarnos nada y además bajarían nuestros impuestos?
  Si son capaces de comprometerse publicamente, que lo digan y a lo mejor los votamos todos. Pero si no es así, por favor, no hagamos más demagogia. Ya pudieron hacer algo cuando estubieron gobernando y cobrabando las taxas por los permisos de obras de todos nosotros. Si lo hubieran hecho, a lo mejor ahora no estaríamos en esta situación. Hay un refrán que dice “nunca segundas partes fueron buenas” y menos si la primera ya fué mala.

 9. ” porque tiene tanta prisa este ayuntamiento en llevarnos a la ruina “Si ruina” con esta crisis que tenemos en nuestras espaldas y con tantas necesidades que sufrimos, y encima nos pisotean con impuestos y mas impuestos y mas caros .¿ que pasa con las urbanizaciones ? que chollos quieren con nuestras urbanizaciones, quien puede pagar en estos momentos de crisis esas cantidades de euros a la que nos quieren someter, es hora de un cambio pero para el cambio tenemos que votar a “Montserrat Badia ” y su equipo PSC somos cloros,sencillos,humildes,trasparentes,honrrados y trabajadores , por todas estas cosas y muchas mas vota ” MONTSERRAT BADIA ” ( PSC )

Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
A %d bloguers els agrada això: