08/12/2023

Pla general del restaurador de Manresa en vaga de fam. Imatge del 9 de juny del 2020. (Horitzontal)

Una bona notícia.....

Foto: Estefania Escolà/ACN

L’amo es queixava que a ple sol els clients no s’asseien a consumir

Després donar a conèixer que faria vaga de fam aquest dimarts 9 de juny,el restaurador del bar ‘El Renacer’ ha rebut la trucada de l’Ajuntament de Manresa informant que a partir d’avui dimecres rebran el permís, de mà d’un policia local, que els autoritza a col·locar para-sols a la terrassa. Amb la notícia, el restaurador, José Antonio Sánchez, ha aturat la vaga de fam que havia iniciat aquest mateix dimarts a mig matí per intentar que el consistori canviés d’opinió. Els amos del bar, satisfets i agraïts amb l’Ajuntament, encara no saben quants para-sols podran col·locar exactament, però esperen poder posar fi a una situació que, amb la calor i a ple sol, feia que els clients no s’asseguessin a consumir. Unes pèrdues que havien xifrat entre 150 i 200 euros diaris.
De la seva banda, l’Ajuntament de Manresa ha assegurat que el motiu de la denegació és que els para-sols ocupen la via pública i dificulten el pas dels vianants.

Quan la llicència especial amb motiu de la covid-19 per tenir terrassa venci el 30 de setembre, els amos del bar volen demanar-ne una ampliació per poder disposar de terrassa tot l’any.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d