09/12/2023
Comparteix-ho amb les teves amistats....

Les joventuts polítiques tornaran a tenir el seu espai d’opinió i debat

El vídeo Podcast ‘Cooltura Política’ tornarà a Cooltura FM amb nou presentador, el jove santvicentí Sergio López. Després de presentar diferents formats a televisions de casa nostra, López, inicia una nova etapa professional.

El programa començarà a partir del pròxim 3 de novembre, a les 19h, cada dimarts, amb l’objectiu d’entretenir, informar i donar veu a les joventuts polítiques. L’espai tocarà diferents registres, per tractar qüestions tant d’àmbit social com polític, i també de divulgació i entreteniment.

L’actualitat, però, també tindrà un punt important en el programa, ja que es tractarà de forma dinàmica i fresca els titulars que deixi la premsa setmana rere setmana.Cada programa es dedicarà a un concepte i esposaran diferents preguntes sobre la taula, buscant així la resposta amb opinió de cada un dels membres de les joventuts polítiques que seran convidats al programa.

L’espai, segons diu Sergio López, el seu presentador, seguirà l’essència que tenia amb els antics conductors, on la pluralitat n’era protagonista “Convidarem a totes les joventuts polítiques, des de Vox, passant perJovent Republicà, o a les joventuts del partit Socialista entre molts altres”explica López.

‘’Cooltura Política’’ es podrà seguir en directe a Facebook Live o per ràdio, a Cooltura FM. A banda també els primers minuts del programa es podran veure en rigorós directe al canal de televisió de TeveCat. Qui no ho pugui seguir en directe, també estarà disponible, en diferit a les principals plataformes digitals

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d