06/12/2023
Continua Llegint...

Els títols integrats del transport públic T-usual, T-casual, T-grup i T-familiar deixaran d’imprimir-se a les màquines d’autovenda i s’integraran a la T-mobilitat a partir del 28 de novembre. Segons ha recordat l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) aquest dilluns, és una mesura que es va anunciar el passat 14 de setembre i la voluntat és deixar de vendre progressivament els bitllets de cartró. Tot i així, els usuaris podran optar per un format específic de cartró de T-mobilitat que no requereix registre previ, encara que sí anirà associat a un DNI o passaport, i es podrà recarregar tantes vegades com es vulgui (un cost únic de 0,50 euros).

Les targetes cartró antigues adquirides abans del 28 de novembre es podran fer servir fins a la seva caducitat, marcada pel 15 de gener. Pel que fa als bitllets senzills, títols socials de l’AMB i títols propis dels operadors, entre d’altres, continuaran actius.

La transició cap a la T-mobilitat a les màquines del metro, Rodalies, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i TRAM s’espera que arribi a mitjan desembre, mentre que a les de les botigues físiques ( estancs) arribaran més endevant.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d