20/09/2021

Emoció a la primera prova de Team Penning a Castellbell i el Vilar

La temporada 2012 de Team Penning ha començat amb més força que mai. Aquest és un any complicat per tots i des de l Organització es temíen per la viabilitat d´ una competició molt complexa d´ organitzar y d´ un cost molt elevat que requereix la participació de molta gent.
A pesar de haver patit sensibles baixes en rel.lació amb l’any passat, i gracies als mous que se han incorporat al nostre esport y al esforç de la resta al prendre part més equips, han trobat amb la primera prova de la temporada ha estat de gran participació d’equips de l’historia de Team Penning a Catalunya.

Amb 75 equips a Team Penning i més de 260 sortides a pista entre les diferents categories i discipiplines durant el cap de setmana 10 i 11 de Març , va ser de boixos. Els primers equips ya començàvem a competir a les 9 del matí del dissabte i a les 7 de la tarda es va d’haver de aturar la competició per manca de llum amb una sola hora de descans als jutges perquè poguessin anar a menjar .
La Jornada del Cap de setmana esmentat va començar com sempre , amb els entrenaments els divendres impartits pel Castellvilarenc Juan Araquistain , segons ell , sempre va molt bé entrenar una jornada abans més si tenint en compte que era la primera de la temporada .
El Dissabte al matí, començava el Team Penning, que resulta sempre una disciplina complicada , doncs no permet cometre errors i a més les vaques estan fresques i difícils desprès de vindre de la muntanya el dia abans , i menys mal que es va treballar millor el dia anterior , el dels entrenaments .
Com sempre els primers equips , tenen més dificultats al estar el ramat més fresc i aixó es va notar a les puntuacions , però en general la dificultat va afectar a tots per igual , bona prova d´aixó, és que només un sol equip format per Arturo Cantera , Jeronimo Bruno I Pedro Travieso , van aconseguir col•locar 10 vaques al segon GO , ja que en el primer , un cero els hagués deixat sense opcions i al final van aconseguir la tercera plaça.
La victòria amb només 13 vaques, va ser per Pedro Blasco , Rafa tramullas i Cristina Tramullas , al segon lloc amb 12 vaques Marta Berbel Damian Valera I Antonio Martín . Els equips potents van cometre errors i aixó al Team Penning es paga molt car ,

Fotos Meritxell Natural Hípic
Més tard al CASTLE Penning Yout , ens va brindar de nou, les excel•lents actuacions dels tres que enguany estan destacant al Ranch Sorting , en primer lloc per Ana Araquistain, amb dos temps millorables que li haguessin col•locat quarta al Limited . En segon lloc per a Andreu Nogué Jr, que segueix en molt bona ratxa i la tercera per Carolina Sadurni . Aquesta sempre està allà muntant tranquil•lament al cavall Spirit.
Seguim amb Castle Penning Limited Open , on es es va començar a pujar una mica l’ambient , i és que més de la meitat dels 19 participants només van aconseguir ficar dues vaques . Els temps anaven baixant i la lluita entre Marta Berbel i Rafael i Cristina Tramullas en el primer GO es va decantar per aquesta darrera. Rafael és va conformar amb un segon lloc col•locant Oscar Ocenda en el segon lloc , mentre que Marta berbel va ser quarta .
Al Castle Penning Open , la cosa també es va animar . els temps baixaven a cada sortida, Jeronimo Bruno va obtenir un temps impressionant al primer GO 14 ,48 que el col•locava primer amb series aspiracions cap a la victòria , però a la segona sortida el Castellvilarenc Juan Araquistain Jr va marcar 14,10 amb el seu incombustible Txiki, el següent Arturo Marimon va fer 14,19 que amb el 16,39 de la primera sortida li va valdre el primer lloc , mentre que Araquistain Jr és conformava al segon lloc i Carolina Sadurni el tercer lloc, finalment Jeronimo Bruno que era favorit al principi va acabar en cinquè lloc.
Després d’un breu descans per dinar, va començar el primer Go de Team Penning per Categories Open i Limited i es va decidir que els Youth el disputarien el diumenge pels problemes esmentats abans, uns pocs van poder fer el Limited la jornada dominical.
La prova de Youth l´ equip format per els germans Juan i Mònica Araquistain , Carolina Sadurni i Aïna Herencia , en tercer lloc va ser per Pol riera, Andreu Nogué i Carolina Sadurni . aquest cop Claudia Romero va estrenar cavall que esta en una fase d´ enteniment .

Després va seguir amb la categoria Pennin Limited Open , es va començar amb la prova pendent de la jornada anterior, Una nova lluita entre Tramullas amb els seus respectius companys, va acabar decidint per l’equip format per Carme Lozano Cristina Tamullas i Montse Pedra per només dues dècimes per sobre de Damian valera Marta Berbel I Rafa Tamullas , en tercer lloc Cristina Tramullas , Miriam Miralles i Marta Berbel , set dones en una gran prova i més a la setmana que coincidia amb el dia de la dona .

En Team Penning Open i desprès de canvis sobtats a la classificació , l’emoció va venir en saber qui s’emportaria la gran victòria, l’equip format pels Castellvilarencs Juan I Juan Jr Araquistain és col•locaven a les tres primeres posicions , que desprès d’una jornada gris el dissabte, al sorting i un segon lloc a Castle per a Juan Jr, la nit els va anar molt bé ,ja que la jornada dominical van aconseguir els cinc primers llocs per ells dos .
En quant al torneig Go més ràpid a Castle Penning va ser per Arturo Marimon amb 14 .19 a Team Penning va ser per xavi Fuertes i Xavi Vidal amb 24 .35 . Menció especial per les debutants d’engany Michelle Walker ,Àngel Sicilia , Laia Escuer, Mònica araquistain i Aïna Herencia.Tambe s’ho mereix Àlex Fernández per ser un dur cowboy amb una lliçó d’honor i força desprès d’una caiguda desafortunada i que és va recuperar per acabar amb la competició.
Un Altre genet que amb la mateixa sort que l’anterior va ser pel jove Pol Riera que desprès de caure es va aixecar per seguir competint, una clara mostra del que és difícil aquesta modalitat esportiva i que requereix concentració .

La propera cita serà el cap de setmana 25 i 27 d’abril al Natural Hípic de Castellbell i el Vilar , per més informació la podeu trobar awww.aeetw.com

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: