08/12/2023
Vols saber més ? clica al titular....

El passat cap de setmana 4 i 5 de febrer l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet va organitzar unes visites guiades per donar a conèixer el procés de rehabilitació del conjunt monumental de Castellet. L’activitat va ser gratuïta, en grup i en autobús des de la plaça del Pi.

Conjunt en transformació

Els Santvicentins van tornar a accedir al conjunt monumental de Castellet que continua el procés de transformació en una oportunitat inèdita els darrers cinc anys. Les obres de rehabilitació han obligat al tancament de l’espai al públic els últims anys. Els veïns i veïnes van poder veure els últims treballs acabats corresponents a l’ermita, a la casa de l’ermità i a la torre, respectivament.

Actualment, l’Ajuntament santvicentí treballa en el projecte de museïtzació a l’espai de la casa de l’ermità que girarà al voltant del conjunt monumental, del Geoparc de la Catalunya Central i dels Castells de Frontera de l’eix del Llobregat i el Cardener.

El Pla director de rehabilitació integral de tot el conjunt històric preveu altres actuacions que consistiran en la recuperació del perímetre del recinte exterior del castell, la reconstrucció dels petits murs a l’entorn de Castellet, la rehabilitació el pati que hi ha entre la casa de l’ermità i la torre i la urbanització dels camins d’accés a tot el conjunt històric.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d