25/04/2024

El C:E Castellbell , va empatar en la primera jornada de lliga a la Tercera Catalana grup 7 , contra el Sant Salvador de Cercs , en un partit molt igualat per a dos equips .

L’equip Berguedà , va estar al capdavant del marcador durant quasi tota la primera part , abans del descans el Castellbell escurça distancies amb un 3-1 al descans .A la represa el Castellbell va veure com els berguedans van baixar d’intensitat i els castellvilarencs van aprofitar per igualar el resultat .

Aquest dissabte a 2/4 de 5 de la tarda juga contra el Can Trias de Terrassa al Camp Municipal del nostre poble