17/06/2024

El Futbol Sala Castellbell Fets de Festa va tancar la temporada amb una brillant victòria per 3 a 5 a la pista del Penya Esplugues Associació Esportiva F.S., en un partit disputat al Pavelló Municipal Can Vidalet.

El partit va començar amb un Castellbell Fets de Festa molt entonat, que va posar setge a la porteria local des dels primers minuts. Fruit d’aquest domini, van arribar els gols de Carlos Luna (minut 10) i Adri (minut 11), que van posar el 0-2 en el marcador.

El tercer gol va arribar en pròpia porta, després d’una mala sortida del porter local (minut 18). Amb aquest avantatge, els de Castellbell van poder controlar el partit amb comoditat.

A la segona meitat, van arribar dos gols més per part dels visitants, obra d’Adri (minut 24) i Gerard (minut 26), que van sentenciar el partit. El Penya Esplugues va maquillar el resultat amb gols de Joan Martínez (minut 28) i Albert Torra (minut 38), però no va ser suficient per evitar la derrota.

Amb aquesta victòria, el Fets de Festa posa punt final a una temporada, en la qual ha aconseguit consolidar-se a la part alta de la taula, al setè lloc.