09/12/2023
Jo de tu, no m´ho perdria.....

Una de les opcions més aconsellables a l’hora d’il·luminar un balcó, terrassa o jardí exterior són les llums solars. Aquestes tenen nombrosos avantatges, ja que no requereixen connexió elèctrica ni tenen cablejat, són molt econòmiques, ens ajuden a estalviar energia elèctrica, tenen una autonomia de 6 a 8 hores, són respectuoses amb el medi ambient i per si tot això no és suficient, a més són molt segures, per la qual cosa són ideals per a llars on hi ha nens i mascotes o per a ubicar-les en zones humides (piscines, estanys…) sense risc de perill.
L’única precaució que cal tenir a l’hora d’ubicar-les, és assegurar-nos que el panell fotovoltaic que porten incorporat, rebi la quantitat més gran de sol possible.
Existeixen molts models en el mercat, ja sigui quant a colors, tipus d’il·luminació (blanca, neutra o groga), així com les formes de fixació: clavades a parets i sostres, balises, fanalets, encastats, de garlandes o de sobre mur.
Els materials dels quals estan fabricats també són molt variats: ferro, fusta, plàstic o de vímet.
Per últim, un altre aspecte en el qual haurem de fixar-nos en el moment d’adquirir aquests productes és l’ús que els hi donarem, ja que en funció de si necessitem una il·luminació més potent (zones de barbacoa o esbarjo) o simplement una més ambiental (sofàs, passadissos, porxos, piscines o caminets), els lúmens exigits seran també diferents.
Per tot això, és important determinar amb antel.lació quines són les necessitats específiques que hem de cobrir per a poder fer una bona elecció i poder gaudir del nostre espai a l’aire lliure el temps més gran possible.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d