14/06/2021

L’ Associació Amics Església de la Bauma, empresaris i veïns van fer requeriments a l’ ACA.

Text: Redacció

Foto Portada: Francesc Devant

L’ Associació Amics de l’església de la Bauma, veïns i els empresaris dels polígons industrials del barri, van fer una serie de requeriments a l’ACA , l’ associació amics Església de la Bauma comunica el requeriment a l’ Ajuntament durant poc mes de mig any, abans de la crescuda sobtada del Riu Llobregat la setmana passada.

Aquests són els requeriments que van fer des del Juliol 2019 fins el passat 14 de gener :

15 juliol 2019, denúncia davant l’ajuntament per part d’un veí del municipi de l’estat crític de Llobregat al seu pas per La Bauma

7 juliol, denúncia davant l’ACA i es comunica la esmentada denuncia a l’ajuntament pels empresaris de polígon de La Bauma de l’estat d’abandó del Llobregat tot acompanyat per l’informe tècnic d’un Enginyer Superior.

22 juliol 2019, Informe tècnic a l’ACA per un Enginyer Superior  denunciant l’estat de perill i abandonament del Llobregat al seu pas per La Bauma.

Novembre de 2019, resposta negativa per part de l’ACA d’actuar en aquesta zona i traspassar el problema als empresaris de polígon de La Bauma.

Desembre de 2019, l’Enginyer Superior visita novament la zona afectada i fa un nou informe recalcant que a més el curs del riu s’ha vist modificat a causa de la vegetació i crescuda d’arbres de forma descontrolada i el tramet novament a l’ACA.

20 de desembre, els empresaris de polígon de La Bauma signen un manifest en contra de la resolució de l’ACA i els veïns recullen gairebé 500 signatures al costat de l’Ass. Amics Església de La Bauma i les remeten a l’ACA i ho comuniquen a l’ajuntament.

Per tot l’enrenou social creat, l’ACA comunica a l’Ass. Amics Església de La Bauma , que amb caràcter d’urgència decideix actuar en conseqüència i els informen que a mitjans de gener comencen els treballs de neteja, així va ser. el dia 20 de gener de 2020 van començar els treballs en una zona de el riu i en un futur mitjançant subvencions s’actuarà amb la resta de la zona.

El 14 de gener va ser requerit l’ajuntament per l’ACA per informar-los dels treballs previstos i les futures actuacions a la zona mitjançant subvencions durant el 2020.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: