04/12/2023
A últimes hores de la tarda de dimarts 13 d´octubre Caixa Manresa, Caixa Tarragona i Caixa Catalunya feien pública una nota de premsa en el que aprovaven el seu pla d´integració el que és el mateix la fusió de les tres caixes .

Segons el comunicat el Consel administratiu de les tres caixes han acordat “iniciar l’elaboració d’un Pla d’Integració que condueixi a una fusió. una decisió que implicara la creació d´un grup de treball amb representats de les tres caixes, l´objectiu final del mateix procés es la creació d´una nova entitat amb marca nova naixerà amb vocació de lideratge econòmic i social a Catalunya i la resta de l’Estat. La nova organització financera tindrà un balanç sòlid, eficient i que els anys vinents generarà resultats recurrents. és creu que abans de l´estiu del 2010 ja estigui conclòs tot aquest procés.abans hauran de tenir el vist i plau del Banc d´Espanya i de la Generalitat de Catalunya.

Fins llavors les tres entitats financeres mantindran les actuals marques, llavors “La nova Caixa tindrà el seu domicili social en l’actual seu de Caixa Catalunya.Les actuals seus de Caixa Manresa i Caixa Tarragona seran seus territorials de la nova entitat i mantindran també els nivells de professionals i d’activitat necessàries per seguir oferint un servei de qualitat als clientsde l´obra social Caixa Tarragona i Caixa Manresa obtindran el 15% i el 70% la caixa nova .”es gestionarà directament per l’obra social de la nova entitat i s’invertirà als territoris on estigui present la nova caixa, inclosos els deTarragona i Manresa, i d’acord amb les directrius que determini l’Assemblea de la nova entitat.” també es reforçara la proximitat i la complicitat amb els territoris en els nous òrgans de govern caixa Tarragona i Caixa de Manresa tindran una representació equivalent al 20% i el 60% restant per Caixa Catalunya.potenciar les millors pràctiques i el talent professional de cadascuna d’elles. Es tracta d’un nou projecte que no només suma forces, sinó que crearà clares sinergies en la gestió que generaran un efecte multiplicador”.amb aquesta fusió els consells manifesten la seva determinació cap a una nova Caixa d´estalvis Amb una gestió eficaç i independent,i amb l’esforç de tots els seus professionals.
No oblidem que Castellbell i el Vilar te una oficina de Caixa de Manresa i a més a més un dels protagonistes més actius de aquesta fusió ha estat el Castellvilarenc Adolf Todó Rovira que curiosament va deixar Caixa Manresa per anar-se a Caixa Catalunya entitat que presideix l´ex ministre Narcís Serra

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
A %d bloguers els agrada això: