19/08/2022

La tercera sessió plenària ordinària, 25 d’abril del 2017 a l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar

 

Text: Tina Barbero

  • Justificaren l’absència al mateix per indisposició: Montserrat Badia (Sra. Alcaldessa), Josep Jiménez (Regidor PDEcat) i Albert Mulero (Regidor ERC). Presideix la Sessió Lluís Martínez, primer tinent d’alcalde (PSC).
  • La convocatòria es dividí en tres parts: A) La resolutiva. B) Activitat de control i C) Precs i preguntes.

La Part A) “Resolutiva” constà dels cinc punts següents:

Al Punt 1, s’aprovà l’acta de la sessió anterior per unanimitat dels regidors presents en representació dels diferents partits (PSC, PDeCAT i ERC). Al punt 2, s’informà de l’Expedient d’execució d’obres corresponent a la primera notificació de pagament  de les obres de la piscina municipal en base al projecte urbanístic  (51.380, 20 euros), aprovat  amb els vots favorables del PSC. S’abstingueren PDeCAT i ERC. El punt 3 tractà de l’aprovació extrajudicial de Crèdit . Versà sobre cinc factures corresponents a l’exercici anterior (2016) que ascendien a 2.499,99 euros. Aprovada per unanimitat dels regidors assistents. De la mateixa forma, el punt 4 també tractava del reconeixement Extrajudicial de crèdit , pertanyents a les obres del Carrer Grau, les quals ascendien  a 8.798 euros, acompanyades de l’informe favorable dels  tècnics de l’ajuntament. Aprovat amb els vots del PSC i l’abstenció de PDeCAT i ERC.

El punt 5 tenia per objecte la Modificació de crèdits, modalitat de crèdit extraordinari restant aprovat amb els vots favorables del PSC i l’abstenció del PDeCAT i ERC.

Quant a la Part B) “Activitat de control” constà de tres punts (6, 7 i 8):

El punt 6 tractà  de donar compte dels Decrets d’alcaldia, mentre que la resta de punts (7 i 8) donaven compte de la tramesa de l’informe de morositat  corresponent al primer trimestre d’enguany, així com de l’aprovació dels marcs pressupostaris per als exercicis 2018-2020.En aquest últim punt, el portaveu del PDeCAT Santi Llopart  es queixà del retard del  pressupost corresponent a l’any corrent (2017) i sol·licità l’ aprovació del  pressupost anual  abans de començar l’exercici corresponent.

Part C) “de Precs i Preguntes”.

PDeCAT

El grup municipal PDeCAT plantejà una sèrie de preguntes, algunes d’elles: la creació d’un protocol, si no existeix, ens cas de defunció de càrrecs electes.  Aquesta petició que prové del Consell Comarcal del Bages amb l’objectiu d’ unificar criteris entre els diferents ajuntaments de la comarca; la il·luminació del pont vell del Burés; contemplar reg a la plaça d’entrada de la piscina municipal i informació sobre el nombre d’inscrits a les extraescolars (tennis, cuina, etc…).

ERC

El grup municipal d’ERC representada per Núria Martorell ajornà les seves preguntes per a la pròxima Sessió Plenària davant l’absència de la Sra. Alcaldessa Montserrat Badia.

PSC

El regidor del PSC  Ferran Valdés, demanà sobre la situació actual de les tramitacions envers  la publicació de les obres del Polígon  d’actuació urbanística Sector Mas Astarròs, Gall-Pigat, el Prat (Vall de Montserrat). El regidor Fèlix Enrich informà que continuen endavant, resolent els entrebancs administratius que van sorgint i treballant per dur a terme la publicació enguany.

Ciutadanes i ciutadans assistents al Ple Ordinari : 1

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: