29/06/2022

L´Ajuntament aprova el projecte d´obres de millora de la piscina mpal

Text : Tina Barbero, Foto arxiu : Pere Sánchez

Aquest dimarts 23 de febrer se celebrà al Centre Cultural Joan Masats del Burés el primer Ple Ordinari municipal de l’any 2016, on es tractaren 9 punts a l’ordre del dia, Assumptes sobrevinguts i Precs i preguntes dels diferents partits que conformen la representació municipal i dels ciutadans assistents.
Els punts 1 i 2 tractaven, el primer de l’aprovació dels esborranys de les actes de les sessions anteriors i el segon, donava compte dels Decrets d’alcaldia. Enllestits en quatre minuts sense qüestions a destacar.
Els punts 3, 4 i 5 feien referència a donar compte dels informes de secretaria-intervenció de compliment de terminis de la lPle 2015lei 15/2010 4rt trimestre. El següent punt del seguiment del Pla d’Ajust 2012 4rt trimestre. El cinquè, de l’execució del pressupost 2015 4rt trimestre. Enllestits en tres minuts sense incidències a destacar.
Al punt 6 es tractà moció d’alcaldia per al reconeixement extrajudicial de crèdits. Al vuitè, la moció d’alcaldia per donar suport a la retirada dels símbols franquistes a edificis públics dels municipis de la demarcació de Barcelona. Al punt 9 una altre moció d’alcaldia per donar suport a la declaració de París 2015 sobre el canvi climàtic.
El punt 7 moció d’alcaldia per l’aprovació del projecte executiu de les obres de remodelació i millora de la piscina Municipal. Va ésser el punt estrella de la sessió amb la presència de l’Enginyer Municipal Jordi Bosch, que explicà a tots els presents el projecte de forma detallada i entenedora. Unes reformes l’objectiu de les quals són l’adaptació de les instal•lacions a les normatives vigents, facilitar i millorar el manteniment de la mateixes i promoure l’estalvi de recursos, ja que la zona de les piscines públiques és l’epicentre de les activitats estiuenques.
L’import d’execució material ascendeix a 328.774,16 euros i el d’execució de contracte 487.603,97 euros. Votaren a favor del mateix els regidors del PSC, amb l’abstenció dels regidors del CDC i ERC. Aquests, justificaren el seu posicionament per no haver pogut estudiar el projecte i no haver participat en la elaboració del mateix.
No hi va haver Assumptes sobrevinguts i passar a precs i preguntes CDC, el regidor Santi Llopart presentà una bateria de preguntes en els àmbits de serveis socials, esport, educació, hisenda, urbanisme, promoció econòmica i seguretat.
Per ERC Albert Mulero plantejà preguntes fen preguntes en temes com estat de l’Escola Bressol, comptes de l’activitat de Resistents, enllumenat plaça Barcelona i obres d’emergència i urgència de l’edifici on es ubicat l’ajuntament.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: