23/01/2022

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar flexibilitza els sistemes de pagament per facilitar els tràmits en el marc de la situació de pandèmia

El consistori facilita els tràmits a través del caixer automàtic o bé a través d’internet

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar flexibilitza els sistemes de pagament per facilitar els tràmits en el marc de la situació de pandèmia. El consistori reforça les opcions per pagar totes les activitats a través dels caixers automàtics de CaixaBank o bé a través d’internet.    

Pagament al caixer

Per efectuar el pagament a través del caixer automàtic, cal disposar de l’etiqueta d’identificació de l’àrea, situada a la pàgina web de l’Ajuntament. En cas de no tenir-la, o la que tingueu ja no sigui vigent, podeu sol·licitar una còpia a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) o per correu electrònic: castellbell@diba.cat. Aquesta opció genera un comprovant que caldrà aportar a l’OAC per rebre el rebut corresponent. Aquest servei no té cap cost per a les persones que facin el pagament per aquesta via, siguin o no de l’entitat financera, únicament serà necessari l’ús de la targeta de crèdit.

Pagament a través d’internet

Per fer el pagament a través d’internet, cal disposar de l’etiqueta d’identificació de l’àrea, situada a la pàgina web de l’Ajuntament. En cas de no tenir-la, o la que tingueu ja no sigui vigent, podeu sol·licitar una còpia a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) o per correu electrònic: castellbell@diba.cat. Aquesta opció genera un comprovant en format PDF que caldrà imprimir i aportar a l’OAC per rebre el rebut corresponent. El servei tampoc té cap cost per a les persones que facin el pagament per aquesta via, siguin o no de l’entitat financera, únicament serà necessari l’ús de la targeta de crèdit.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d bloggers like this: