27/06/2022

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar potencia els pagaments a través d’internet

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar potencia el pagament de les activitats i serveis que es realitzen al municipi a través d’internet o bé als caixers automàtics de CaixaBank. Per fer el pagament a través d’internet, cal disposar de l’etiqueta d’identificació de l’àrea, situada a la pàgina web de l’Ajuntament. En cas de no tenir-la, o la que tingueu ja no sigui vigent, podeu sol·licitar una còpia a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) o per correu electrònic: castellbell@diba.cat. 

Aquesta opció genera un comprovant en format PDF que caldrà imprimir i aportar a l’OAC per rebre el rebut corresponent. El servei tampoc té cap cost per a les persones que facin el pagament per aquesta via, siguin o no de l’entitat financera, únicament serà necessari l’ús de la targeta de crèdit o bé el número de compte corrent.

Caixer automàtic

Per efectuar el pagament a través del caixer automàtic, també cal disposar de l’etiqueta d’identificació de l’àrea, situada a la pàgina web de l’Ajuntament. En cas de no tenir-la, o la que tingueu ja no sigui vigent, també es pot sol·licitar una còpia a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) o per correu electrònic: castellbell@diba.cat. Aquesta opció genera un comprovant que caldrà aportar a l’OAC per rebre el rebut corresponent. El servei tampoc té cap cost per a les persones que facin el pagament per aquesta via, siguin o no de l’entitat financera, únicament serà necessari l’ús de la targeta de crèdit.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d bloggers like this: