09/12/2023

Pla curt de la portaveu d'USTEC, Iolanda Segura, el 18 de desembre del 2021. (Horitzontal)

L'editorial ....

Iolanda Segura, nascuda a Castellbell i el Vilar, és l’actual portaveu del sindicat USTEC, dit d’ un altre manera: la veu dels mestres.

Coincidint amb la vaga dels mestres, la castellvilarenca ha mostrat amb el sindicat la seva força i les seves reivindicacions dels mestres al conseller Cambray, van més enllà de l’avançament del calendari escolar i del 25% de les classes del castellà ordenada pel TSJC.

Mai a la història del nostre poble, hem vist una veu que lluita per tot el territori, com ho fa la Iolanda, sabent que coneix prou bé que som un poble de Resistents , ara són els metres qui han de resistir dels embats d’un conseller que no vol moure peça, per molt tossut que sigui i cal no oblidar que la mateixa portaveu li va demanar no fa gaires setmanes que “plegués”. Pero si la situació no canvia,mal en temo que la situació seguirà enquistada.

Cambray, no ha volgut escoltar, els sindicats ni els mestres, i el primer que hauria de fer, és asseure a una taula i negociar per trobar una solució.

Les escoles han passat per dos anys durs , amb la pandèmia en mig, on les nenes i els nens han perdut hores d’educació presencial, tot sabent que a distància no és el mateix.

També és cert que hi ha altres demandes del professorat que ja no venen d’avui dia, sinó d’anys enrere, anteriors a la Covid. Per tant, té lògica les seves reivindicacions, que com a molt han de ser escoltades.

Tenim una castellvilarenca mediàtica, cosa que no ha passat mai i a més nascuda a un poble de Resistents.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d