19/05/2024

L’Egara  i el Fets de Festa Castellbell van protagonitzar un partit vibrant a la pista del poliesportiu municipal La Maurina de Terrassa, que va acabar en un empat agònic a 4 gols.

El partit va començar amb un Egara  molt dominador, que va posar-se ràpidament per davant amb un gol de Zaid Youmi al minut 7. El Fets de Festa Castellbell va reaccionar bé i va aconseguir empatar el partit al minut 11 gràcies a un gol d’Ivan Nadal.

Els dos equips van continuar lluitant per aconseguir el gol de la victòria, i van gaudir de diverses ocasions de gol. Al minut 15, Zaid Youmi va tornar a marcar per a l’Egara , però poc després van marcar de nou al minut 19 gràcies a un gol de Karim Amran.3-1

La segona part va ser encara més disputada que la primera. Al minut 20, Marc Sànchez va posar el Fets de Festa Castellbell, v<a reduir distàncies per primera vegada en el partit, amb el 3-2, va empatar, el partit al minut 27 gràcies a un gol de José Duro.

Al minut 32, Karim Amran va marcar el seu segon gol del partit i va posar l’Egara, per davant per 4-3. No obstant això, el Fets de Festa Castellbell no va voler renunciar a la victòria i va aconseguir empatar el partit de nou al minut 36 gràcies a un gol de Marc Sànchez 4-4.

La propera Jornada, no hi haurà partit, ja que s’ha retirat F. S. Sant Esteve de Sesrovires, els castellvilarencs sumaran tres punts més a la classificació general.