05/12/2023
Entra i llegeix....

La federació del PSC del Bages, Berguedà i Solsonès també han elogiat la seva dedicació a la política municipal d’ Isidre Badia,durant 24 anys tot definint-lo com un dels “històrics” del partit. “Va ser un dels alcaldes de primera hora, un dels que varen donar el pas de presentar-se a les primeres eleccions democràtiques, de l’abril del 79, sent elegit alcalde, càrrec que va repetir durant quatre mandats seguits, i amb una curta pausa d’un sol mandat, de nou fou reelegit, durant dos mandats més. En total, 24 anys, presidint un dels municipis més complexes de la nostra Federació”, destaquen en un comunicat de premsa.

També han reconegut la seva contribució en la reconversió del municipi en altres activitats arran de la greu crisi del tèxtil. “Malgrat tot, va saber superar les dificultats, i reconduir el municipi cap altres activitats, al mateix temps que s’ocupava de dotar-lo de les infraestructures, equipaments i serveis indispensables”, subratllen.

Per últim, reivindiquen el seu llegat tot dient sentir-se’n “orgullosos” i es posen al costat de la família en aquests moments de dol.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d