12/08/2022

L’ONCE arrenca el 15 de juny els seus sortejos de l’cupó, amb els seus venedors i venedores “a peu de carrer”

El cupó especial ” Dia del Pare” previst pel passat 19 de Març, se sortejarà el 21 de Juny

L’ONCE iniciarà el proper dilluns 15 de juny els sortejos de les seves tradicionals cupons, el mateix dia en què s’incorporaran als seus llocs de treball els venedors i venedores de l’Organització per seguir “a peu de carrer” repartint il·lusió i mostrant que la normalitat torna a tots els racons de la geografia.

Aquesta decisió es pren d’acord amb la normativa vigent de el procés de desescalada aprovada per les autoritats i, molt especialment, un cop que s’han garantit les mesures de seguretat per als 19.000 venedors de l’Organització i els seus clients, mitjançant la deguda informació i la posada a disposició de l’material necessari, a l’igual que per a la resta de treballadors.

L’ONCE posa en marxa així el pla de reactivació de les seves activitats comercials i operatives, per recuperar la normalitat que representa la presència dels seus venedors en tots els racons dels pobles i ciutats, com ha passat des de fa 81 anys amb l’única interrupció de la pandèmia de COVID19.

El primer dia de treball dels agents venedors -sempre que no variïn les circumstàncies previstes per les autoritats-, serà el dilluns 15 de juny, data en què comptaran ja amb la seva cartera de productes habituals i dia en el qual es realitzarà el primer sorteig de l’cupó. Aquesta jornada, a més de la resta de jocs de l’Organització, els venedors podran oferir el “Cuponazo” de divendres i “gran sou” de Cap d’Semana.

De fet, els productes coneguts com loteries instantànies (els tradicionals Rasques), la loteria europea “Eurojackpot”, el “Super ONCE” i el “Triplex” poden ser adquirits des del passat 25 de maig als establiments autoritzats que componen el Canal Físic complementari, especialment gasolineres, oficines de Correus i botigues de conveniència; així com a la web.

La fàbrica de la il·lusió

Perquè tota aquesta acció sigui possible, l’ONCE ultima ja la posada en marxa del seu centre logístic i de producció, més conegut com la Impremta de l’Cupó o “fàbrica de la il·lusió”, on s’imprimiran els primers cupons i s’iniciarà la minuciosa distribució de productes per tots els racons de país.

I igualment, s’habilitaran tots els processos tecnològics que permeten la celebració dels sortejos i, molt especialment, la tecnologia que atorga suport a la venda per TPV (Terminal Punt de Venda), l’únic dispositiu absolutament accessible per a totes les persones amb discapacitat i que permet el pagament amb targeta, molt aconsellable en aquests moments.

D’acord amb la desescalada, el dilluns 15 de juny es reprendrà la celebració dels sortejos dels productes diaris de l’cupó: Diari, Cuponàs i Cap de Setmana; el Sorteig Extraordinari del Dia de l’Pare (retardat per la crisi) es celebrarà el diumenge 21 de juny; el dimecres 24, hi haurà un sorteig especial del Dia de Sant Joan; i el 15 d’agost tindrà lloc el Sorteig Extra d’Estiu de l’ONCE. (De tot això s’informarà en dies previs a la seva celebració).

Conscienciació, informació, seguretat

En funció d’aquest calendari per a la recuperació de l’activitat amb la màxima normalitat possible, l’ONCE treballa ja en el disseny d’una campanya d’informació per als seus venedors i venedores, així com la dotació d’elements d’higiene i protecció suficients per recuperar la venda amb seguretat, tant per a ells com per als clients

El treball s’intensifica en la conscienciació per enfrontar la nova realitat de venda pel que fa a relació amb els clients, gestió de productes, higiene, pagaments, etc. Els venedors comptaran amb guants, màscares, pantalles protectores, solució hidroalcohòlica, i quanta dotació més sigui precisa.

Al temps, s’analitza la ubicació dels venedors en funció de la nova situació generada en quioscs, a la via pública, en àrees de transport com aeroports i estacions de tren o autobús, en centres comercials, en àrees sanitàries o en qualsevol altra localització , sempre per complir la normativa vigent i garantir la seguretat. I arrenca igualment la neteja de totes les oficines i instal·lacions, així com a l’acondicionament dels quioscos ubicats en l’espai públic i / o en altres llocs de venda.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d bloggers like this: