04/12/2023

cupon_020522_nuevo

Continua LLegint....

L’ONCE llança una renovació del seu Cupó Diari, el producte de més tradició de les seves loteries responsables, segures i socials, que oferirà a partir del proper 2 de maig un premi més gran de 500.000 euros cada dia i augmentarà el nombre de premis amb nous conceptes de repartiment que el fan més atractiu i modern.

Amb l’innovador concepte de ‘Pels dos costats pots ser guanyador’, l’Organització porta aquesta reforma, que s’emmarca en una sèrie d’accions per modernitzar els seus productes de loteries, que es van iniciar tot just fa un mes amb novetats a l’Eurojackpot amb dos sortejos entre setmana.

Aquests canvis, impulsats pels nous temps, tenen com a objectiu consolidar l’Organització com el prestador més gran de serveis socials per a persones cegues i amb baixa visió del món, a més de traslladar la seva solidaritat a la resta de persones amb discapacitat a través de la Fundació ONCE. .

El nou Cupó Diari de l’ONCE, que tindrà un preu de 2 euros, millora l’estructura de premis amb el que es coneix com a ‘sorteig de repartiment’, pel qual toca més i hi ha més premis. Així, cada dia repartirà 49 premis de 35.000 euros a les cinc xifres del número premiat i 500.000 al número més la sèrie.

A més, el joc es fa més entretingut a estrenar una mecànica nova al mercat espanyol del joc, atès que els premis toquen “del dret i del revés”:

450 premis de 250 euros a les quatre primeres xifres o les quatre últimes.

9.000 premis de 25 euros en el cas de tres darreres o tres primeres

A les dues primeres i últimes: 6 euros

Primera i darrera xifra: 2 Euros.

“Restyling” i modernització

La reforma comporta un “restyling” a la imatge del producte, que manté els seus principis i la seva cultura tradicional, però incorpora més color i contribueix així a la modernització de la marca, a allargar el cicle del producte, i a fer-lo més atractiu, a més de consolidar una mecànica de joc més atractiva, fàcil d’entendre i de recordar.

En paral·lel, es modernitzaran i actualitzaran els models d’informació del número premiat per incloure la nova línia de disseny en tots els suports que s’utilitzen habitualment, mentre que el llançament anirà acompanyat d’una campanya publicitària que arrencarà el 2 de maig, data del primer sorteig.

 

El cupó diari de l’ONCE va iniciar la història de l’Organització amb el primer sorteig celebrat el 8 de maig del 1939, amb un cupó de 3 números, que va premiar el número 922 amb 25 pessetes. Es tracta d’un producte històricament associat a la història dels venedors i venedores de l’ONCE que, des d’un inici, els van anomenar “iguals” i van fer reconeixible aquest crit als carrers i places.

Sobre aquest cupó es va forjar l’acció social de l’Organització, mitjà per impulsar l’ocupació i la tasca social per a persones cegues i amb discapacitat, tal com avui roman, una realitat com a loteria social des dels inicis.

De fet, totes les loteries de l’ONCE componen una oferta de joc responsable , assegurança i social que permet a l’Organització complir els seus objectius: fer una àmplia tasca social i solidària destinant tots els ingressos a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat; i fer una gestió segura i responsable que garanteix la protecció del conjunt de consumidors, des del disseny dels productes fins a la seva comercialització.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
A %d bloguers els agrada això: