25/04/2024

Perruqueria Styl/Taller Ferrandiz , s’ha proclamat aquest diumenge a la tarda campió de les 24 Hores de Futbol Sala de Monistrol de Montserrat en una final que l’ha disputat amb Taxis Claret amb aquest contundent 6 a 0
La primera part els de la perruqueria han dominat el partit des del primer segon en dos minuts ha marcat dos gols i el taxis claret s’ha vist impotent mentre passaven els minuts com no podia remuntar el marcador advers, al descans el de la perruqueria han arribat amb un clar 4 a 0 .

Moment de la final Jugat a Monistrol

Abans de la represa alguns jugadors de taxis claret han recriminat els col•legiats per prendre decisions inadequades, un dels arbitres ha mostrat tarja groga a un dels jugadors del taxis Claret .
A la represa Taxis Claret ha buscat la remuntada però els de la perruqueria han seguit sent molt superiors i molt han demostrat la seva esportivitat , al contrari dels jugadors del taxis Claret que no han parat de protestar i veure algunes targes grogues , al final el trofeu s´el l’han endut els que millor futbol sala ha fet en aquesta final .

Els campions i el Jugador Castellvilarenc Alex Badia amb el trofeu dels campions