04/12/2023
Continua llegint....

Substitueix Sebastià Catllà, que ha ocupat el càrrec durant els últims sis anys

Rosa Tous i Oriol és la nova presidenta de la fundació Ampans. Substituirà en el càrrec Sebastià Catllà, que l’ha ocupat durant els últims sis anys. Vinculada a Ampans com a mare d’una usuària i membre del Consell Assessor des del 2017, Tous es converteix en la primera dona que presideix Ampans. Gemmòloga de professió, va cursar el Programa d’Alta Direcció d’Empreses a IESE i va entrar a l’empresa familiar TOUS a la dècada dels 90. Hi ha impulsat les àrees de formació, màrqueting i comunicació, i actualment assumeix les funcions de representació de la marca com a vicepresidenta corporativa de la companyia.

La nova etapa de presidència  d’AMPANS té una voluntat continuista amb els anteriors mandats, mantenint com a prioritat les persones i construint col·laboracions amb les administracions. En aquest sentit, serà clau seguir impulsant la divulgació del projecte d’AMPANS i contribuir a trencar els estigmes al voltant de les persones amb discapacitat intel·lectual. 

Ampans treballa en l’acompanyament a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, malaltia mental i en situació de vulnerabilitat. Acompanya de forma anual a més de 3.700 persones, mitjançant centres, serveis, programes i suports que abracen tots els àmbits. L’entitat dona ocupació a més d’un miler de persones.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
A %d bloguers els agrada això: