17/10/2021

Titulars dels diaris d’avui dijous 8 de juliol: retrobament Puigdemont-Junqueras a les portades

‘ABC’: “Sánchez planea ayudas fiscales para que las empresas vuelvan a Cataluña”

Titulars diversos als diaris d’aquest dijous:

‘El Periódico’ obre amb un tema d’abast social i polític: “Alarma a Europa per la creixent impunitat dels delictes d’odi”. La foto central és per a la pandèmia: “La vacunació s’accelera”.

El Punt Avui’ opta per l’evolució de la pandèmia: “La immunitat s’allunya”. A sobre, a cinc columnes, la foto del retrobament entre Puigdemont i Junqueras: “Tres anys i nou mesos després”.

‘La Vanguardia’ uneix pandèmia i economia: “La cinquena onada enfonsa el turisme estranger”. Puigdemont i Junqueras també són a la foto principal de la primera plana del rotatiu barceloní: “Retrobament quasi quatre anys després”.

‘La Razón’ indaga en la remodelació de l’executiu que podria preparar el president d’Espanya: “Sánchez oculta a Podemos el peso de la crisis de Gobierno”. Al costat, sobre la qüestió sobiranista: “Junqueras y Puigdemont evidencian su ruptura en Waterloo”.

‘Ara’ sobre el setge a l’independentisme: “El Tribunal de Comptes no va qüestionar l’acció exterior catalana el 2016”. A sota, foto a quatre columnes de dos dels protagonistes principals d’aquest moviment: “Retrobament a Waterloo”.

‘ABC’, també al voltant del conflicte entre Catalunya i Espanya: “Sánchez planea ayudas fiscales para que las empresas vuelvan a Cataluña”. Junqueras i Puigdemont també són protagonistes de la fotografia de portada del rotatiu madrileny: “Tenso reencuentro del preso con el fugado”.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d bloggers like this: