19/08/2022

Una seixantena de futurs especialistes s’interessen per Althaia en la jornada de portes obertes per a residents

Text i Fotos: Althaia

  • La Fundació Althaia ofereix aquest 2019 un total de setze places, una més que l’any anterior, de dotze especialitats diferents
  • S’han posat en relleu els bons resultats d’Althaia en l’enquesta de satisfacció dels residents del 2018 elaborada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

Una seixantena de persones ha assistit a la jornada de portes obertes que ha celebrat aquest dijous 11 d’abril la Fundació Althaia adreçada als futurs professionals de la salut que en breu triaran plaça per cursar l’especialització. L’objectiu ha estat donar a conèixer in situ la institució i tota la informació relacionada amb la formació sanitària especialitzada que s’imparteix.

Althaia ofereix aquest 2019 setze places, una més que l’any anterior, de dotze especialitats diferents. En concret, Anestesiologia i reanimació, Cirurgia general i aparell digestiu, Cirurgia ortopèdica i traumatologia, Infermeria en salut mental, Infermeria Obstètrico-ginecològica, Medicina interna, Obstetrícia i ginecologia, Oncologia mèdica, Pediatria, Psicologia clínica i Psiquiatria. A banda hi ha nou places de l’especialitat de Medicina Familiar i Comunitària i dues de la d’Infermeria d’Atenció Familiar i Comunitària de la Unitat Docent de la Catalunya Central de l’Institut Català de la Salut (ICS) i que tenen la Fundació Althaia com a hospital de referència.

En el decurs de l’acte s’han destacat els resultats de l’enquesta de satisfacció dels residents del 2018 elaborada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, en què Althaia està per sobre de la mitjana en diferents ítems avaluats. És el cas del grau de compliment del pla individual de formació, l’interès de la institució envers l’activitat dels residents, la valoració de l’activitat assistencial i l’accessibilitat a les activitats de recerca, científiques i formatives. Aquests resultats demostren que Althaia fa una clara aposta per oferir una formació completa i de qualitat als futurs residents per tal que puguin assolir l’excel·lència en les seves especialitats.

La jornada de portes obertes ha comptat amb la participació activa dels actuals residents. A més de conèixer el programa de formació de la institució i les especialitats que es poden cursar, els participants han fet una visita per les unitats docents per conèixer les instal·lacions i els professionals que hi treballen. També han recorregut les instal·lacions docents de l’hospital com són les aules, la sala d’actes, la sala d’estudi i la unitat de recerca.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: