04/08/2021

Xiscat, referent en serveis per a la innovació al TEC-MED Brokerage event 2013

Foto : Catpress

Sabadell a acollit una nova edició del Brokerage Event , activitat pensada per al foment de la interacció empresa-hospital i dissenyada per donar cobertura a tota Catalunya. Enguany va tenir lloc el passat 27 de febrer en una jornada que va canalitzar la participació de més de 130 participants i 500 entrevistes bilaterals.

Un dia en que es van visualitzar iniciatives i demandes de quatre temàtiques, prioritàries en l’entorn europeu, com són la cronicitat, la rehabilitació, l’habitació intel•ligent i l’hospital sostenible. Destaca la defensa del treball en xarxa i la cerca d’oportunitats a través del networking i reunions empresa-hospital.

La participació de XISCAT, la Xarxa d’Innovació en Salut per Catalunya, va comptar amb la implicació de la Fundació Althaia que en forma part. Concretament, el Cap de la Unitat d’Innovació i Recerca, Jesús Montesinos, va explicar la capacitat d’Althaia de donar servei a les empreses innovadores que requereixen un escenari sanitari per testejar i co-desenvolupar nous prototips tecnològicament innovadors.

El Brokerage event ofereix continuïtat a les tasques del foment d’innovació en hospitals i centres medico-sanitaris per part de Parc de Salut com a coordinador de XISCAT. La jornada ha estat organitzada per ACC1Ó i Parc de Salut dins el marc d’activitats del Clúster de Tecnologies Mèdiques (TECMED) de Catalunya, rebent l’impuls dels ajuntaments promotors d’aquest clúster.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: