17/06/2024
  • Tot i les amenaces de pluja, es va escurçar el recorregut, inicialment previst, i amb un èxit de participació.

Rua Carnestoltes Castellbell-2018_4

Aquest dissabte 17 de febrer, es va celebrar a Castellbell i el Vilar, la tradicional rua de Carnestoltes, amb un gràn èxit de participació. El mal temps que feia, tot i que s’anunciava pluja, i que finalment no va caure ni gota, va fer que l’itinerari de la rua s’hagués d’escurçar .

Inicialment, la rua havia de sortir des de davant de l’escola Jaume Balmes, com cada any, però el mal temps va fer que la sortida de la rua es fes davant de l’Ajuntament, on hi havia el Rei Sirulo, des del passat dilluns al balcó del consistori.

Rua Carnestoltes Castellbell-2018_6

A les Oficines de l’OAC es va fer les inscripcions i el carrer Joaquim Borràs es començava a omplir de participants per participar a la festa. El conegut pallasso Pep Callau i speeker del Camp Nou, va animar la festa damunt d’un camió escenari que va recòrrer el petit itinerari de la rua; també val a dir que dos grups de batucada com «Sona Samba» i «Batrakes», també van acompanyar amb la seva musica Batucaire.

Un cop arribats davant de l’església, les comparses van oferir un ball, hi havia comparses, grups i persones a nivell individual, van fer unes disfresses molt ben treballades i això va posar al jurat molt difícil per valorar i donar el nom dels guanyadors d’enguany.

 

 

Un cop realitzada l’entrega dels premis, es va procedir a cremar el rei Sirulo i amb aquest acte es va acabar la festa d’enguany.

 

 

Guanyadors
La Rua va potenciar enguany el concurs de disfresses a partir de les diferents categories. El grup ¡Vivan los novios! va guanyar la categoria de grup, Barbie i Ken van emportar-se la categoria parella adult, mentre que la parella infantil va ser per al duet Rapunzzel y el castillo. En categoria individual, Dama de Blanco va guanyar la categoria d’adults i Barbie tocador va ser distingida com a millor disfressa de la categoria infantil. El premi especial carrossa va ser per a El mundo del estuche i la distinció del jurat va ser per a Baila Morena. La Rua va acabar amb una gran festa davant l’església del Borràs amb coca i xocolata per a tots els assistents.

 

 

 

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.