17/06/2024
Entra i mira quins actes es fan el dia de la dona a Castellbell

Text i Foto Cartell: Aj de Castellbell i el Vilar

  • El pati de l’escola Jaume Balmes serà l’escenari de la Festa del Dia de la Dona divendres a la tarda amb activitats lúdiques i reivindicatives

Castellbell i el Vilar commemora la jornada reivindicativa del 8 de març sota el lema de la campanya comarcal Els drets de les dones no es trepitgen. Els actes centrals seran divendres a la tarda al pati de l’escola Jaume Balmes amb la Festa del Dia de la Dona en què es farà la lectura del manifest a càrrec de l’equip femení del CE Castellbell i el Vilar, hi haurà xocolatada, tallers i enlairada de globus per reivindicar els drets de les dones i la igualtat. A les 6 de la tarda s’organitza un autobús per participar en la manifestació de Manresa.

Campanya comarcal

Durant tot el matí del 8 de març s’habilitarà un photocall a l’Ajuntament perquè tothom qui ho desitgi participi a la campanya comarcal de defensa dels drets de les dones. Els actes començaran aquest dijous a l’Institut Bages Sud en què alumnes i professors també es podran fer una foto reivindicativa a l’espai de photocall.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.