20/05/2022

Castellbell Residencial SL , vol tancar el perímetre de l’antiga fabrica tèxtil del Borràs

Una de les zones dins del perímetre que es vol tancar .
Una de les zones dins del perímetre que es vol tancar .

L’empresa Castellbell “Residencial” vinculada a Teyco .SL, que és la propietària dels terrenys de l’antiga fabrica tèxtil del Borràs a Castellbell i el Vilar, vol tancar el perímetre que afectaria l’entrada de l’empresa i l’aparcament de darrera de les galeries del carrer Joaquim Borràs . Per aquest motiu , l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, ha convocat aquest divendres al matí, una reunió amb els veïns de les antigues galeries, per tal d’explicar aquesta situació. L’alcaldessa Montserrat Badia, ha informat als assistents les mesures de protecció dels drets dels veïns de la finca afectada adquirits des del 1969, així com l’interès públic.

Reunio amb els veïns de les antigues galeries amb l´Alcaldessa Montserrat Badia i l´assesor juridic de l´ajuntament
Reunio amb els veïns de les antigues galeries amb l´Alcaldessa Montserrat Badia i l´assesor juridic de l´ajuntament

La situació actual és que l’empresa “no ha presentat cap permís o llicència d’obres , requisit imprescindible per a poder tancar el perímetre de la finca. Només ha comunicat la voluntat de tancar.” Ha assegurat Montserrat Badia a aquest diari: ” Des de l’Ajuntament es manifesta que aquesta es tracta d’una actitud que vol pertorbar l’interès públic, i per tant prendrà totes les accions legals que pertoqui.” A la reunió , els veïns han corroborat l’interès públic, alguns d’aquest veïns afectats també prendran accions legals , ja que son legítims propietaris i partícips dels elements comuns de les vivendes i varies servituds existents. “Tot plegat d’acord al que tenen inclòs en les escriptures de compravenda, realitzades a partir de l’any 1969, i també inscrit al Registre de la Propietat de Manresa.”. És per això, que l’Ajuntament demana col·laboració dels veïns de la finca afectada a prestar el seu testimoni, i poden personar-se a les oficines municipals, a partir del dilluns de 9 a 14 hores del matí.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

One thought on “Castellbell Residencial SL , vol tancar el perímetre de l’antiga fabrica tèxtil del Borràs

 1. Tres puntos
  Punto uno. Castellbell Residencial, quiere cerrar el perímetro que afecta la entrada de la fábrica del Borràs y el aparcamiento de vehículos de las galerías.
  Punto dos. El Ayuntamiento de Castellbell i el Vilar, afirma que, se trata de una actitud que perturba el interés público y que tomará acciones legales.
  Punto tres. Receta.
  Inteligencia y cambio de actitud escuchando a la otra parte, en beneficio de propietarios, Ayuntamiento y en especial de los vecinos de la zona y ciudadanos de este municipio.
  Dejar las puertas abiertas del presente, es una opción más para el futuro.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: