26/04/2024

El C. E Castellbell ha guanyat  al camp del Font dels Capellans per 2-4 enm un partit no massa complicat , amb aquesta victoria a domicilí el Castellbell es tercer clasificat a la general .

D´altra banda en altres encontres del mateix grup s´han produit  diferents resultats , el Joanenc proxim rival dels Castellvilarencs, ha guanyat al sueu camp davant del Can Perel.lada  , La Balconada ho ha fet davant del Suria ., El San Pedro ha golejat a L´artés i ara es situa lider de la general , el Balsereny que és el segon clasificat ha vençut al Fruitosenc , la piri i el Olvan no han pogut acbar el partit perque els del Olvan  han jugat tota la primera part amb 10 homes  i per si hagués prou s´ha lesiont un dels seus jugadors , així que queda pendent la segona part  amb aquest  2-0 favorable als manresans.; Doble empat en els partits  Marganell- Navarcles i Sant Pere Nord- Berga i finalment el Navás s´ha imposat per la minima  al Santpedor .