08/12/2023

Imatge del 'Black Friday' a Misako. Imatge del 22 de novembre de 2021 (Horitzontal)

Comparteix-ho amb les teves amistats...

El Black Friday, una tradició de compres originada als Estats Units, ha arribat a Catalunya amb una força sorprenent. Aquest esdeveniment, que té lloc el divendres després del Dia d’Acció de Gràcies als Estats Units, marca l’inici de la temporada de compres nadalenques.

Una oportunitat per als consumidors

Els consumidors esperen amb ansietat aquest dia per aprofitar les ofertes i descomptes significatius en una àmplia varietat de productes. Des de tecnologia i electrodomèstics fins a moda i joguines, les oportunitats per estalviar són immenses.

Impacte en el comerç local

El Black Friday no només beneficia els consumidors, sinó que també té un impacte positiu en el comerç local. Moltes botigues petites i mitjanes participen en aquest esdeveniment per augmentar les seves vendes i atraure nous clients.

Consells per aprofitar el Black Friday

Per aprofitar al màxim el Black Friday, és recomanable que els consumidors planifiquin les seves compres amb antelació, comparin preus i estiguin atents a les polítiques de devolució de les botigues.

Conclusió

El Black Friday és una oportunitat única per als consumidors d’aconseguir grans ofertes i per als comerciants d’impulsar les seves vendes. A Catalunya, aquesta tradició està guanyant popularitat i es preveu que continuarà creixent en els propers anys.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d