04/12/2023
Vols saber més? Clica a la notícia...
Els assistents a activitats d’arts escèniques i musicals han d’estar asseguts a l’aire lliure i en espais tancats

El Govern recomana ampliar el recorregut de les cavalcades de reis i evitar els carrers estrets i afavorir els carrers amples i esponjats. Així ho diu Cultura al seu web, qui assegura que es podran fer cavalcades de Reis i activitats de Nadal. “Com en la resta d’activitats culturals, tant en les cavalcades com en les activitats de Nadal és responsabilitat dels organitzadors i del públic evitar aglomeracions, i és obligatori l’ús de la mascareta tant del públic assistent com dels participants en interior i exterior”. Per altra banda, assenyala que les activitats culturals, com per exemple arts escèniques i musicals, desenvolupades a l’aire lliure o en espais tancats, els assistents han d’estar asseguts.
Cultura ha publicat al seu web un text en el qual respon a dubtes que poden sorgir de les noves restriccions aprovades pel Govern.

El Departament de Cultura assenyala que poden distingir-se dues modalitats de festes dels reis. Per una banda, estàtics amb l’escenificació de quadres i representacions en un lloc i espai delimitat o bé en moviment, en forma de desfilada itinerant per un recorregut delimitat.

En el cas dels espectacles estàtics, entre altres indicacions, es recomana establir sistemes de control de fluxos en els accessos i les zones de mobilitat per tal d’evitar aglomeracions i es poden establir franges horàries d’accés. En el cas dels espectacles en moviment, es recomana ampliar el recorregut per facilitar la distribució del públic assistent, i evitar fer el recorregut en carrers estrets i afavorir els carrers amples i esponjats.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
A %d bloguers els agrada això: