08/12/2023
Continua Llegint...

El proper dilluns, dia 16 d’octubre, s’iniciaran els treballs de REMODELACIÓ DEL PONT D’ACCÉS A CASTELLBELL I EL VILAR , PEL BARRI DEL BURÉS. Així culmina una llarga, complexa i difícil trajectòria, per fer-ho possible.

Tota gran infraestructura, necessita ser posada al dia, i aquest pont ho reclamava des de feia anys, molts anys. Va ser l’alcalde, Isidre Badia (EPD) el que va plantejar el tema a la Diputació de Barcelona, després d’estudiar i presentar les xifres d’ús. Al llarg dels darrers mandats, amb l’Alcaldia en mans de Montserrat Badia, es va concretar la proposta, es va redactar el projecte i es va pactar el finançament. Amb un pressupost de 1,8 milions, la Diputació de Barcelona, es feia càrrec de tota l’obra, amb una minsa aportació de l’Ajuntament a l’entorn dels 30.000 euros.

D’aquí a vuit mesos, podrem veure el resultat final d’aquest llarg camí iniciat per l’alcalde Isidre Badia, culminat per Montserrat Badia. Segur, ens en sentirem tots plenament orgullosos, i sobretot el poble constatarà un canvi notable en la mobilitat interna i externa.

Amb tot, una obra estratègica i d’aquestes dimensions, precisa d’una Comissió de Seguiment, conformada per membres de les dues candidatures municipals. Es el que vam proposar el passat mes de juliol, sense cap resposta per part de l’equip de govern.

Reiterem, doncs, la necessitat de constituir una Comissió de Seguiment, per tal d’estar degudament informats dels avenços així com dels possibles problemes que puguin sorgir, al llarg de l’obra. També per a poder fer de pont informatiu entre l’empresa – l’ajuntament i els veïns.

Conveni entre la Diputació i l’ Ajuntament sobre la remodelació del pont nou de Castellbell i el Vilar ( Foto: PSC )

Malgrat disposar de projecte executiu, sempre hi ha elements i detalls que cal tenir present, així com imprevistos que s’hauran de resoldre. I res millor que comptar amb la cooperació i col·laboració de tot el Consistori per solucionar els temes.

Confiem es doni resposta, amb l’aprovació de la Comissió i no amb el silenci. Aquesta obra és el resultat de molts tràmits i gestions, previs a l’acord definitiu. Arribats en aquest punt, considerem ha valgut la pena.

PSC de Castellbell i el vilar 11 d’octubre 2023

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d