04/12/2023
Continua Llegint...

Per quart any consecutiu, l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa ha estat guardonat en els Premis BSH – Best Spanish Hospitals Awards®, que reconeixen l’excel·lència hospitalària. La institució ha rebut la distinció de millor hospital espanyol general i de referència en la categoria de gestió de costos hospitalaris, que mesura l’eficiència de l’organització en la gestió clínica de processos. És el mateix guardó que ja va recollir l’any passat.

Els premis BSH tenen per objectiu reconèixer l’excel·lència hospitalària del sistema de salut espanyol mitjançant l’anàlisi de diversos indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial amb l’objectiu de potenciar la gestió clínica orientada a la millora contínua.

En la categoria que ha estat guardonat l’Hospital Sant Joan de Déu s’han tingut en compte indicadors com l’estada mitjana, el temps d’estada al bloc quirúrgic i també la taxa de reingressos i complicacions, entre d’altres.

El veredicte es va donar a conèixer la setmana passada en el decurs d’una cerimònia que es va celebrar a Barcelona. Va recollir el premi en representació de la Fundació Althaia M. Josep Navarro, cap de Suport a la Gestió de la institució.

Han participat en la 5a edició dels Premis BSH – Best Spanish Hospitals Awards® un total de 143 hospitals d’arreu de l’Estat espanyol.

En la segona i tercera edició, Althaia va ser distingida com a millor hospital espanyol general i de referència en la categoria anomenada ‘Patologies de la dona’, que ja des de l’any passat no s’inclou en el certamen.

Millora contínua

L’objectiu dels premis, coorganitzats per la consultora Higia Benchmarking i la companyia Asho amb la col·laboració de SEDISA, és ajudar a optimitzar la gestió sanitària i la qualitat assistencial potenciant la gestió clínica orientada a la millora contínua d’hospitals d’aguts públics i privats de l’Estat espanyol. Per tant, el premi és un reconeixement a l’aposta que fa la Fundació Althaia per la millora continuada en la gestió i la qualitat assistencial.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
A %d bloguers els agrada això: