27/04/2024

MyCarli es evacuat en ambulància per una lesió

El CE Castellbell i el Vilar, ha pogut remuntar un resultat advers després d’ una mala primera part en el que anaven perdent per 0 -2 contra el Palillo de Sant Joan de Vilatorrada .

El primer temps ha estat molt dolenta pel Castellbell, que ha perdonat moltes ocasions de gol i davant dels de Sant Joan molt superiors que als cinc minuts en una gran vaselina han fet el primer gol , uns minuts més tard ,un badada del porter han fet el segon gol.. Davant d’aquest panorama i veient el mal joc dels Castellvilarens els aficionats mostraven la seva decepció .

Al segon temps . el Castellbell ha capgirat per complert la situació, als primers minuts ja han ofert una millora del joc que ha anat progressant fins a la fi de l’encontre . Al minut 20 d’aquest segons temps MiCarly es lesiona de gravetat que probablement pateixi una fractura a la zona del” Bíceps Femoral” de la cama esquerra ja que en la jugada el jugadors se li ha clavat el peu i ha sentit un crac i ha estat atiés i evacuat cap un Hospital de Manresa per membres del SEM ( Servei d’Emergències Mediques ) .

Mentre aixó passava , els Castellbell aliè a la situació començava a dominar el partit escurçant i empatant el resultat que li anava en contra , als minuts finals el Castellbell ha fet el gol de la victòria que serà com un homenatge a MiCarly