19/01/2022

L’edifici de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, estarà enllestit aquesta tardor.

L’edifici de l’ajuntament de Castellbell i el Vilar, actualment en obres, estarà enllestit cap a la tardor, segons informa Regió7, de fons municipals i confirmat per Castellvilarenc.info. Les obres a la façana ja estan acabats, que conserva l’aspecte original  i ara se centra a l’interior de l’edifici on hi haurà despatxos, sales no compartits per a tot el personal i es renova tota la xarxa elèctrica, climatització i ventilació.
Mentre es vagi acabant aquests espais, a poc a poc, s’anirà traslladant els materials als seus respectius emplaçaments en un edifici que tindrà 3 plantes, amb un ascensor on es podrà anar. A la sobretaula hi haurà una sala polivalent on es podrà fer exposicions, xerrades i altres activitats.

Amb el permís de la covid i si la situació ho permet, cap a la tardor es podria fer una jornada inaugural, amb la possibilitat de fer una jornada de portes obertes.

Aquestes obres han tingut un cost de 700.000 €, mes de la meitat finançat per la Diputació i la resta, el mateix consistori.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d bloggers like this: