08/12/2023
Jo de tu, no m'ho perdria,,,,

Els ajuntaments de Castellbell  i el Vilar i Marganell, amb el suport de l’àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, organitzen un taller i  caminada de Marxa Nòrdica el proper dia 8 d’octubre. Es tracta d’una activitat popular, no competitiva i a l’abast de tothom que té com a objectius fomentar l’activitat física a través de la pràctica de la marxa nòrdica en espais naturals de la província de Barcelona.

Aquesta és la segona edició del cicle de caminades de Marxa Nòrdica per a tothom, activitat transversal, que compta amb la implicació dels dos consistoris, així com també de persones voluntàries i va adreçat a totes les persones que vulguin participar-hi.   

El diumenge 8 d’octubre l’activitat començarà a les 10 del matí a la zona de l’Església de Sant Esteve de Marganell, on està previst fer un taller de marxa nòrdica i un taller educatiu per infants de 6 a 11 anys i, seguidament, una caminada amb recorreguts de 7 i 5 quilòmetres que transcorrerà al llarg de la ruta del romànic Montserratí.

Es facilitaran bastons de marxa nòrdica (cessió en préstec) a totes aquelles persones que no en disposin i totes les persones participants estaran cobertes per una assegurança d’accidents

Inscripcions obertes i gratuïtes

La inscripció a l’activitat activitat és gratuïta, només es demana la col·laboració a través de l’aportació de productes d’alimentació i higiene personal pel banc d’aliments dels dos municipis. Les inscripcions es poden fer online a través d’aquest enllaç o bé de manera presencial a l’OAC de l’Ajuntament. 

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares
%d